Verekedésbe fulladt az eredményhirdetés

Videó - Egymást tépték a szépségkirálynő-fiúk

Durva verekedésbe torkollt egy perui meleg szépségválasztás, amikor a bírák tévedésből rossz nevet jelentettek be győztesként, majd a koronájától megfosztott szépségkirályfi rátámadt a valódi győztesre.

2013.06.28 12:51ma.hu

Rosszul sült el a Peruban szerda este tartott Miss Gay homoszexuális szépségverseny, amikor két rivális versenyző összeverekedett. A heves összecsapást az váltotta ki, hogy a bírák tévedésből rossz győztest hirdettek ki, majd amikor jelezték a hibát és a korona a valódi győztes fejére került, a hoppon maradt királynőfiú letépte az új győztes parókáját - amaz meg nem hagyta annyiban a támadást.

Az ünnepélyes eredményhirdetésből így óriási zűrzavar lett, bele is telt egy kis időbe, mire sikerült a rendezvény szervezőinek szétválasztaniuk a marakodó feleket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.