Csak az esküvő után derült ki a titok

Egy hét után válna, a borsó az oka mindennek

Mindössze egy hete mondta ki a boldogító igent, de máris válni készül egy kuvaiti asszonyka, mert most jött csak rá, hogy férje villával eszi a borsót, ő meg ezt nem bírja nézni.

2014.01.03 13:04ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy héttel a házasságkötés után már be is adta a válópert egy nő Kuvaitban, ennyi idő kellett ahhoz, hogy felfedezze: férje villával eszi a borsót. Az újdonsült feleségnek ráadásul egy hét alatt lett elege abból is, hogy férje sokszor kenyérrel eszi az ételt evőeszköz helyett. Ezt annyira gusztustalannak tartotta, hogy néhány közös evés után megcsömörlött a "sokkoló látványtól", ezért egy hét után úgy döntött, elege van a házaséletből, inkább elválik.

Ezek után már csak apró kellemetlenségnek számít az, amit a válóperes iratokban a nő további válóokként megnevezett, a klasszikus fogkrém-probléma: hiába kérlelte egy teljes héten keresztül, a férj makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy a tubust középen kell nyomni. "Mindig mondtam neki, hogy a tubus végén nyomja, de ő direkt jól megszorította középen. Szörnyen makacs ember!" - idézte a nőt a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.