Világgá kiáltotta a férj hűtlenségét az asszony

Átíratta a kocsma cégérét: "Paul, elválok tőled!"

Miután rájött, hogy férje megcsalta, az asszony bosszút esküdött, de semmi fizikai támadásra nem kell gondolni: csak világgá kürtölte a férfi szégyenét. Aztán még egy lapáttal rátett.

2013.11.27 10:07ma.hu
Fotó: Athena

Egy kocsma homlokzatára íratta ki válási szándékát egy walesi nő, miután rájött, hogy férje megcsalta. A Noé Műhelye nevet viselő söröző bejárata fölött egy jókora vassal borított rész található, amelyen a tulajdonos rendszeresen cserélgetni a mágneses betűket, de eddig ezt csupán a helyi sporteseményekről és egyéb swansea-i történésekről szóló hírekhez használták. A meg nem nevezett nő azonban rávette a tulajdonost, hogy ezúttal az ő haragját kiáltsák világgá és a kocsma vezetője ezt meg is tette.

"Amikor megtudtam, hogy a férjem megcsalt, elég vegyes érzelmek rohantak meg. Dühöt éreztem és azt akartam, hogy megfizessen érte" - magyarázta a nő az indokait, így hát amikor bánatában betért egy italra a Noé Műhelyébe, rájött, hogyan állhatna legjobban bosszút. Amikor másnap az emberek elsétáltak az ivó mellett, döbbenten látták a kiírást: "Paul, elválok tőled!" Persze mindenki rögtön kérdezgetni kezdte, mi ez az új szöveg, így az asszony tényleg elérte a célját, a hűtlen férj szégyene pillanatok alatt napvilágra került és széles körhöz eljutott.

Fotó: Athena

"Jobban éreztem magam, miután a felirat megjelent. Azt akartam, hogy kinevessék és szégyenkezzen" - mondta az asszony, aki nem érte be ennyivel, a nagy "siker" után ismét elment a sörözőbe és újabb feliratot rendelt. A második alkalommal megfejelte a válási szándékát azzal, hogy közölte: "Egyébként a kutya velem marad."

A kocsma 36 éves tulajdonosa, Noah Redfern bevallotta, korábban még sose kértek tőle hasonlót, ez volt az első alkalom, hogy valaki így akart véget vetni a házasságának, ám nem hiszi, hogy az utolsó is. "Lehet, hogy ez egy új módja lesz a válóperek bejelentésének" - nevetett, és az egyik helyi feleség bevallotta, hogy ha valaha megtudná, hogy a férje félrelépett, biztos, hogy ő is így szégyenítené őt meg - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.