Legutóbbi felesége perelte be a férfit

Oltári vőlegény: gyereket csinált, aztán elvált - nyolcszor!

Összesen nyolcszor nősült és nyolcszor adott be rövid időn belül válókeresetet egy indiai férfi, de legutóbbi neje megelégelte a sorozatot és bírósághoz fordult a furcsa férfi miatt.

2013.02.25 07:29ma.hu

Ha házasságszédelgésért nem is, csalás miatt mindenképp idejét látta egy feljelentésnek egy indiai feleség, aki ellen újdonsült férje rövid időn belül válókeresetet nyújtott be a bírósághoz. A férfi az elsődleges vizsgálatok szerint ugyanis csak azért nősült meg, hogy az ágyába vihesse a fiatal arákat, ám amikor ők teherbe estek, mindegyiket elhagyta.

A 26 éves Umendra Prasad Mahrahas tagadja az ellene felhozott vádakat, az exfeleségek viszont az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései szerint igencsak meglepődtek, amikor megtudták, kinek esküdtek korábban örök hűséget. "Én csak akkor szereztem tudomást az előttem lévő hat nőről, amikor már elváltunk" - mondta Devki Bhai, a hetedik asszony.

A férj ellen tovább folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.