Csak 1800 forintba kerül a nagy átverés

Palira veszik a palikat: interneten kapható a pozitív terhességi teszt

Mindössze 4,99 fontért, azaz 1800 forintért juthatunk hozzá az interneten keresztül a pozitív terhességi teszthez, a hirdető szándéka szerint ezzel igazán vicces pillanatokat lehet szerezni az ismerősi körben.

2014.01.15 15:44ma.hu

Internetes aukciós oldalon hirdetik a pozitív terhességi teszteket, mindössze 4,99 fontba, átszámítva nagyjából 1800 forintba kerül darabja a tökéletes átverésnek. Az egyik eladó szerint ez remek szórakozást biztosít a közeli barátok és a családtagok körében is, egy másik viszont arra figyelmeztet, hogy a használt eszköz célja a felnőttek megviccelése, de szorongást vagy feszültséget is kiválthat az "alkalmazása".

Fotó: eBay

Egy biztos: a férfiaknak ezentúl nem árt, ha óvatosabban fogadják barátnőjük vagy titkos szeretőjük azon bejelentését, hogy pozitív lett a tesztje. Egyébként nem az eBay az egyetlen hely, ahol meg lehet szerezni a kellékeket a tökéletes átveréshez, a fakeababy.com oldalon már személyre szabott hamis ultrahangot is kínálnak, sőt, választani is lehet a 2D és a 3D között - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.