"Aki megtalálja, vigye innen jó messzire"

Nyomkövetővel figyeltette volna a férjét, de ő kibabrált az asszonnyal

Ki tudja, miért akart nyomkövetővel a férje után szimatolni az asszonyka, csak sejtéseink lehetnek róla, de a férj sem esett kétségbe, megoldotta, hogy neje ne tudja, merre járkál.

2014.01.13 17:27ma.hu

Élünk a gyanúperrel, hogy az egész csak valami szociológiai teszt lehet, és valaki valahol nagyon jól szórakozik, de ha igazi az alapsztori, akkor ismét bebizonyosodik, mekkora is az a bizonyos állatkertje az Istennek. Az út mellett ez a GPS-szel ellátott nyomkövető szerkezet hevert, alatta egy kézzel írott papír, mely szerint a készüléket egy férj hagyta ott. "A feleségem ezzel a GPS-készülékkel követ engem. Én ezt most itt hagyom. Ha ön megtalálja, akár meg is tarthatja a készüléket. Kérem, vigye innen jó messzire" - áll a papíron.

Fotó: Imgur

Ahogy az már lenni szokott, a készülék és a papírlap fotója hamarosan az interneten kötött ki, és persze érkeztek is sorban a jobbnál jobb javaslatok, mit is kellene tenni a nyomkövetővel. Volt, aki szerint az lett volna a legjobb, ha egy melegbár bejáratánál rejti el a férj a szerkezetet, mások szerint viszont fel kellett volna dobni egy teherautó tetejére. Az egyik felhasználó szerint egy kóbor macska is megteszi, alaposan össze lehetett volna zavarni a féltékeny asszonyt a hátsó udvarokkal és a sikátorokkal.

Csak egyvalaki tette fel a kérdést, hogy miért lenne az jó bárkinek, ha az őrült feleség az ő nyomába eredne. Arról nem tudni, hogy a férj ezek után végleg lelépett-e a túlságosan is kíváncsi asszonykájától, vagy azért este hazatért, mint mindig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.