Félrelépett a 71 éves férj

Teáscsészével verte agyon a férjét a féltékeny asszony

Életébe került egy 71 éves professzornak, hogy a "lenyugvó nap erejét" kihasználva kerülőutakra indult felesége mellől: az asszony megtudta a félrelépést és agyonütötte hűtlen urát.

2013.08.26 10:19MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Teáscsészével verte agyon házasságtörő férjét egy féltékeny japán asszony vasárnap. A 61 éves tokiói nő saját bevallása szerint legalább tucatszor verte fejbe egy nagyobb fajta teáscsészével 71 éves férjét, a jokohamai egyetem tiszteletbeli professzorát, miután megtudta, hogy az megcsalja egy másik nővel.

A férfit kórházba szállították, de ott már csak a halálát tudták megállapítani - közölték a hétfői japán lapok. "Elvesztettem az eszemet, amikor megtudtam, hogy viszonya van egy nővel, akit gyűlölök" - magyarázta tettét a feleség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.