A masszőzökkel semmi bajuk

Csőd fenyegeti a mellmasszőrt: féltékenyek a férjek!

Sok nő küzd szülés után az elégtelen mennyiségű tejjel, rajtuk segíthet a mellmasszázs. Ám sok férj amint megtudja, hogy nem nő, hanem férfi dögönyözné asszonya kebleit, meggondolja magát.

2013.07.31 11:17ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A kínai férjek szívesen áldoznak némi pénzt arra, hogy szükség esetén mellmasszázzsal indítsák be a szülés után feleségük tejtermelését, ám a 29 éves Yang Jun úgy érzi, nem jó szakmát választott, amikor mellmasszőrnek állt. Noha ő az egyike az ország három férfi mellmasszírozójának, ráadásul magas fokú képzettséget szerzett a szakterületén, mégis eddig csupán két nő fordult hozzá a 90 perces, mintegy 7000 forintnak megfelelő kezelésért.

"A kolléganőknek több száz vendégük van, de amikor a férjek meglátják, hogy egy férfi lenne a masszőr, nem engedik a feleségüknek, hogy felkeressenek" - panaszolta a mellgyúró, akinek egyelőre ötlete sincs, hogyan győzhetné meg a féltékeny urakat szándékai tisztességéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.