Ruhák alatt csempészték volna be a nőt

Bőröndben kuporgott, úgy ment volna át a határon

Egy kupac ruhával próbálták eltakarni a thaiföldi nőt, de az amerikai határőrök szemfülesek voltak és észrevették, hogy a bőröndben nemcsak néhány pulóver húzta meg magát.

2014.01.09 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Az arizonai határőröket is meglepte, mert ritkán látnak ilyet, de egy thaiföldi nőt egy bőröndben akartak becsempészni az országba. Az illegális bevándorló olyan kicsire összehúzta magát, hogy egy hagyományos bőröndben - ha nem is kényelmesen, de - elfért. A nőt egy haszongépjárművel próbálták átcsempészni a mexikói határ menti Nogales határátkelőhelyen. A bevándorlót és a jármű 56 éves phoenixi vezetőjét átadták a bevándorlási hivatal illetékeseinek.

A nő minden bizonnyal már az államokban akart szilveszterezni, mert az eset még december 30-án történt, de az amerikai hatóságok csak bő egy hét elteltével hozták nyilvánosságra a történteket - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.