Nem is olyan rossz az a cella

Megszökött a börtönből, de visszament, mert fázott

Mindössze egy napig bújkált a szökött rab, de aztán annyira fázott az amerikai hidegben, hogy úgy döntött, inkább feladja magát és visszamegy a kellemesen meleg cellába.

2014.01.08 12:57ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Az utóbbi napokban a hírek tele vannak azzal, hogy Amerikára évszázados hideg csapott le, a hőmérséklet történelmi mélypontokat döntöget, egyes helyeken a hőmérséklet mínusz 37 fokra esett le, de a szakemberek szerint a fagyos időben a hőérzetünk becsaphat és előfordul, hogy akár mínusz 50-nek is érezzük a hideget. Ugyan a Kentucky állambeli Lexingtonban ennyire nem volt vészes a helyzet, ott csak -10-15 fokra csökkent a hőmérséklet, a 42 éves Robert Vick számára ez is épp elég volt ahhoz, hogy úgy döntsön, inkább visszamegy a börtönbe.

A férfi csak egy napig volt szabadlábon, igaz, azt nem egészen legális úton harcolta ki magának: egyszerűen megszökött a börtönből. A nem túl szigorúan őrzött fegyintézetből viszonylag könnyedén meg tudott lépni, de kint rá kellett jönnie, hogy az időjárás nem túl kegyes hozzá, úgyhogy alig 24 órával azután, hogy kiszabadult, inkább esétált egy helyi motelbe és arra kérte a személyzetet, hogy értesítsék a rendőrséget.

Most újra őrizetben ül, a kellemes meleg cellában - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.