Nehéz kibírni nevetés nélkül

Lökött kutya: utánozza a szirénát!

A legtöbb kutya nehezen viseli az éles, visító hangokat, mint amilyen például a sziréna is. Abban azonban eltérnek, hogy melyikük hogyan reagál rá. Az alábbi videó "főszereplője" úgy döntött, megpróbálja utánozni.

2014.01.07 16:24ma.hu
Fotó: YouTube

"Marcipán, szirénát!" - adta ki az utasítást annak idején Pityke őrmester a népszerű rajzfilmben. Akkor még aligha gondoltuk, hogy egyszer a meseírók fantáziájában megálmodott jelenetet valódi videón is megnézhetjük, de mégis eljött ennek is az ideje. Túl sok magyarázatot nem is fűzünk hozzá, egyszerűen csak hallgassa, hogyan nínózik az aranyszínű kuvasz, még cifrázza is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.