Sugárhajtású Mikulás?

Több százan láttak fénylő "valamit" az égen Karácsonykor

Közel félszáz bejelentés érkezett arról, hogy egy fényes "valami" hasított keresztül az égen Karácsony éjjelén. Nézze meg videón is!

2013.12.29 07:30ma.hu

Több százan jelentették az USA közép-nyugati részéről, hogy egy tűzgolyót láttak az éjszakai égbolton elhaladni december 26-án, csütörtökön. Az esetet videón is rögzítették az Iowa állambeli North Liberty-ben. Többen úgy vélik, hogy egy meteort láttak, amint belépett a Föld légkörébe.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vizsgálja az esetet, de nem ígértek sokat, hiszen nem ismert a fényjelenség pontos helye.

Az American Meteor Society 460 bejelentést kapott az esetről. A legtöbb Iowa északi részéről érkezett, legalább három hangos robajt hallottak a szemtanúk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.