Elismerésre várt, de csak lehülyézték

Tűzgolyót csinált a kocsijából Paul Walker emlékére

Arra számított, hogy majd elismerő tapsot kap a rendhagyó "emlékműve", ám a volt autótulajdonost inkább lehülyézték a társai, miután felgyújtotta a kocsiját.

2013.12.17 07:29ma.hu

A haverjai egész egyszerűen csak hülyének titulálták azt a meg nem nevezett férfit, aki a skóciai Aberdeen egyik parkolójában felgyújtotta az autóját, hogy így állítson emléket a nemrégiben tragikus balesetben elhunyt Paul Walker színésznek. A férfi előbb nagy fordulaton pörgette a Ford Focust, majd hirtelen lángok csaptak fel a kocsiból, tűzgolyóvá változtatva azt. Az összesereglett bámészkodók és az ismerősök azonban egyáltalán nem tapsoltak a rendhagyó megemlékezés láttán, helyette inkább telefon után nyúltak és hívták a tűzoltókat, még mielőttt nagyobb baj történne.

Fotó: YouTube

"Képtelen vagyok megérteni annak a lelkivilágát, aki ilyesmit tesz" - mondta Andrew May helyi tanácsos. "A férfinak, aki így túlpörgette a motort, óriási szerencséje volt, hogy nem sérült meg. De akkor sem értem, miért tesz bárki ilyet. Ha az autó azé volt, aki felgyújtotta, akkor jól van, talán így tanult a leckéből" - magyarázta.

Paul Walker, a Halálos iramban-filmek 40 éves sztárja november 30-án vesztette életét, amikor egy barátja autójában ülve óriási sebességgel belecsapódtak egy oszlopba, majd egy perccel később az autót elborították a lángok. A népszerű színész halálát a boncolási jegyzőkönyvek alapján a súlyos baleseti és az égési sérülések okozták, bár arra nem tértek ki, hogy élt-e még, mikor meggyulladt, vagy hogy meg lehetett-e volna menteni, ha időben kimenekíti onnan valaki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.