Végső nyugalomra helyezték

Eltemették Paul Walkert

A legszűkebb baráti és családi körben temették el szombaton Los Angelesben Paul Walkert, a Halálos iramban című akciófilmek sztárját, aki 40 évesen hunyt el egy autóbalesetben.

2013.12.15 14:45MTI
MTI

A színészt, aki egy autóversenyző és -kereskedő barátjával, Roger Rodasszal együtt vesztette életét egy lámpaoszlopnak csapódó Porsche sportkocsiban november 30-án, a Forest Lawn nevű Los Angeles-i temetőben helyezték örök nyugalomra. A temetés után a hozzátartozók, barátok és kollégák szűk körű gyászszertartáson vettek részt.

A filmsztár rajongói egy héttel korábban Santa Clarita elővárosban nagy teljesítményű sportkocsik tiszteletköreivel búcsúztak a színésztől.

Paul Walker, aki vélhetően gyorshajtással összefüggő autóbaleset áldozata lett, az illegális autóversenyekről szóló akciófilmek által vált híressé, civilruhás nyomozóként ő alakította az egyik főszerepet Vin Diesel mellett.

A színész éppen a Halálos iramban sorozat hetedik darabján dolgozott, amely jövőre került volna a mozikba. A tragédia nyomán a Universal Pictures felfüggesztette a forgatást és még nem döntötte el, hogy Walker halála után hogyan folytassa a nagy költségvetésű produkciót. A stúdió közölte, hogy a közismerten filantróp színész által alapított jótékonysági szervezetnek ajánlja fel a sorozat hatodik részéből befolyt profit egy részét.

A széria 2001 óta bruttó 2 milliárd dollárt hozott készítőinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.