Paul Walker

Meghalt a Halálos iramban hőse

A balesetben Walker egyik barátja vezetett, ő is meghalt, kocsijuk, egy tűzpiros Porsche teljesen kiégett.

2013.12.01 09:43ma.hu

Walker az autóversenyzős jeleneteiről híres Halálos iramban széria első öt részében játszott. Hours című utolsó filmje decemberben kerül a mozikba.

Autóbalesetben meghalt Paul Walker Kaliforniában, a 40 éves színész a Halálos iramban című filmsorozattal vált ismertté. A balesetben Walker egyik barátja vezetett, ő is meghalt, kocsijuk, egy tűzpiros Porsche teljesen kiégett - írta a brit BBC. Walker az autóversenyzős jeleneteiről híres Halálos iramban széria első öt részében játszott. Hours című utolsó filmje decemberben kerül a mozikba.

A színész Facebook-oldala megerősítette Walker halálhírét. Mint írták a színész éppen egy jótékonysági eseményre tartott, amikor a baleset történt. A Halálos iramban sorozat másik arca, Vin Diesel a hír hallatán ezt posztolta az Instagramjára: "Testvér, nagyon fogsz hiányozni. Nem találom a szavakat. A mennybe újabb angyal költözött. Nyugodj békében."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.