A vontatóról lopta le a darabokat

Letartóztatták a tinit, mert darabokat lopott Walker roncsautójából

Letartóztattak egy tinédzsert a kaliforniai hatóságok, akit azzal vádolnak, hogy ellopott néhány darabot abból az autóroncsból, amiben Paul Walker, a Halálos iramban sztárja életét vesztette.

2013.12.06 15:07ma.hu

Egy tinédzsert már letartóztattak a kaliforniai nyomozók, egy másik pedig az információk szerint már tervezi, hogy feladja magát, miután kiderült, hogy valószínűleg elloptak néhány darabot abból az autóroncsból, amelyben a Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker a halálát lelte. A tűzpiros Porsche a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, amikor a megengedett kb. 70 km/h sebességnél jóval gyorsabban száguldott és belecsapódott egy villanyoszlopba, majd nem sokkal később kigyulladt. A helyszínelés után egy autómentő vontatta el a roncsot, további vizsgálat céljából.

Fotó: MTI

Ekkor lophatta el a kamasz a darabokat, a szemtanúk szerint a 18 éves Jameson Vitty a vontató mögött haladt a járművével, majd amikor a tréler megállt egy piros lámpánál, Vitty kiugrott a kocsijából, megragadott egy alkatrészt Walker járművéből és nagy sebességgel elhajtott. A másik gyanúsított egy 25 éves férfi, akinek a nevét a nyomozók még nem árulták el, de úgy hiszik, része volt a lopás lebonyolításában. Vitty jelenleg otthonában várja az eljárás megindítását, 20 ezer dolláros óvadék fejében engedték haza.

A nyomozók a házkutatás során egy piros Porschéból származó tetőlemezt találtak, de azt nem részletezték a sajtónak, hogy mi vezette őket nyomra vagy milyen egyéb bizonyítékok szóltak a két gyanúsított ellen.

A 40 éves Paul Walker, akit legfőképp a Halálos iramban című filmekből ismerhet a nagyközönség, múlt hét szombaton, helyi idő szerint délután vesztette életét, amikor egy Fülöp-szigeteki károsultak javára rendezett jótékonysági eseményről tartott hazafelé. A színész utasként ült a Porsche Carrera GT-ben, amely nagy sebességgel csapódott neki egy villanyoszlopnak. A boncolás szerint a sztár halálát a baleseti és égési sérülések okozták, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy élt-e még, amikor elborították a lángok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.