Riasztották az UFO-központot

Videóval! Tűzgolyó futott át Európa egén karácsony este

Titokzatos tűzgömb futott át karácsony este Északnyugat-Európa egén, és keltett mindenféle találgatásokat.

2011.12.25 16:38MTI

Utóbb kiderült, hogy egy orosz hordozórakéta egyik darabját lehetett látni, amint elégett a légkörben - közölte vasárnap a belga királyi obszervatórium.

A fényes gömböt szombat este 18:30 óra körül észlelték Németország, Hollandia, Belgium és Észak-Franciaország fölött. Ez a szerdán felbocsátott Szojuz TMA-03M űrhajó hordozórakétájának utolsó fokozata volt a belga megfigyelők szerint. Az űrhajó a nemzetközi űrállomásra szállított három asztronautát, köztük egy európait: a holland André Kuiperst.

A jelenségről készült, mintegy 30 másodperc hosszú felvételek hamar felkerültek az internetre, és a mannheimi UFO-központot azonnal elárasztották a telefonhívások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.