Harrison Ford leidiótázta színésztársát

UFO-k nyírhatják ki végleg Indiana Jonest

Shia LaBeouf egy nyomorult idióta - jelentette ki nagy nyilvánosság előtt Harrison Ford a 4. Indiana Jonest kritizáló partneréről. Közben még mindig nem tudni, hogyan ér véget a népszerű régész sztorija.

Vígjátékban, sci-fiben, romantikában, krimiben - minden műfajban a legjobb Harrison Ford képgaléria

2011.07.15 09:29ma.hu

"Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" - nagyjából ezzel a szólással lehetne leginkább összefoglalni azt a botrányt, ami néhány napja Harrison Ford és az a színész között robbant ki, aki partnere volt az Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága című filmben. A 68 éves színész ugyanis azt találta mondani Shia LaBeoufra, hogy egy nyomorult idióta, bár a nyomorult még elég finom "fordítása" az eredeti, jóval vulgárisabb jelzőnek.

Ám mielőtt bárki felháborodna, nem árt tudni, hogy mindez azután hangzott el, hogy a 25 éves ifjú titán közölte, az Indiana Jones negyedik része nagy melléfogás volt mind Ford, mind pedig a rendező, Steven Spielberg részéről. Egy kicsit persze saját magát is okolja a kudarcért, de alapvetően mégis úgy véli, a negatív kritikák miatt Spielbergnek tudomásul kellene vennie, hogy néha ő is tévedhet.

"Úgy gondolom, színészként kutya kötelességem, hogy a film mellé álljak, anélkül, hogy totális hülyét csináljak magamból. Shia egy ambiciózus és tehetséges színész, de meg kell tanulnia, hogyan kezeljen bizonyos helyzeteket - ez nagyon nehéz és különleges feladat" - jelentette ki Harrison Ford.

A galériához KATT a képre!


A kioktatásra egyébként egy teljes évet kellett várni, mert az időközben Transformerrel befutott sztár szájából még tavaly májusban hangzottak el az alábbi szavak: "Úgy érzem, egyre kevesebbet ér az, ha az emberek szeretnek és tisztelnek valakit. Stevennel (Spielberg - a szerk.) olyan kapcsolatban állunk, ami kizárja az üzleti együttműködést. Elhihetik, elég gyakran beszélgetek vele ahhoz, hogy tudjam, nem vagyok egyedül a véleményemmel. És én sosem akarok tiszteletlen lenni vele szemben. De ha valami nem megy, azt nem szabad erőltetni."

Persze a színész hozzátette azt is, hogy ha egy szerep nem jó, akkor az írót és a rendezőt a legkönnyebb hibáztatni, miközben a színésznek is nagy szerepe van abban, hogy életre keltse a figurát. "Ez volt a feladatom, és nem tudtam elvégezni. Ez az én hibám." - vallotta be LaBeouf, aki a közelmúltban azt is kijelentette, hogy a Transformers legújabb része után nem vállal több részt a szörnyrobotokról szóló sorozatban.

Hogy mi lesz a következő munkája, azt viszont végképp nem tudni, de a fentiek után aligha osztanak neki lapot az 5. Indiana Jones-filmben. Utóbbiről egyébként még mindig nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy Ford korábban megpendítette, ideje végleg eltávolítani az élők sorából a legendás régészt, mert éltes korának köszönhetően már ő is egyre hiteltelenebbé válik ebben a szerepben. Márpedig azt nem szeretné sem ő, sem Spielberg, hogy a figura James Bond sorsára jusson.

Az ötletelések során viszont állítólag felmerült az is, hogy a sztori a Bermuda-háromszögben fog játszódni, ami közismert a paranormális jelenségekről - így többen úgy vélik, talán az UFO-k fogják elrabolni, esetleg megölni Indy-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.