A Fruska Gora felett lebegett a repülő tárgy

UFO-t fotóztak a Vajdaságban?

A Vajdasági Televízió központi tájékoztatási műsorában hétfő este bemutatta azt a fényképfelvételt, amelyen egy ismeretlen repülő tárgy vehető ki, amint a Fruska Gora felett lebeg.

2011.09.20 13:14MTI

A szeptember 10-én délután 5-kor a Fruska Gora lankái felett megbúvó Bukovacnál készült felvételt Vladimir Seguljev újvidéki lakos juttatta el a Vajdasági TV-hez.
   
Seguljev elmondása szerint az ismeretlen repülő tárgyra akkor figyelt fel, amikor lakásában a fényképezőgépéről letöltötte a fotókat számítógépére - számolt be az esetről a Beta belgrádi hírügynökség.
   
A felvételen kivehető ismeretlen repülő tárgyról készült fotó hitelességének megállapítása végett a szerző szakértői vizsgálatra kínálta fel fényképezőgépét, annak memóriakártyáját és a helyszínen készült összes fotót.
   
Dusan Mrdja, az Újvidéki Természettudományi-Matematikai Kar fizika tanszékének munkatársa szerint, ha megbizonyosodnak a fotó hitelességéről és arról, hogy a jelzett időpontban Bukovac térségében nem tartózkodott semmilyen repülőgép, vagy valamilyen repülő alkalmatosság, akkor az esetet az "ismeretlen repülő objektumok észleléséről" szóló esetek kategóriájába sorolják.
   
A Szerb Polgári Repülési Igazgatóság részéről a Vajdasági TV-nek megerősítették, hogy szeptember 10-én Bukovac légterében semmilyen polgári repülést nem jeleztek.
   
A Fruska Gora térségében nem először észleltek a fentihez hasonló esetet. Stevan Popov pilóta a Vajdasági TV-nek elmondta, hogy 1990-ben az egyik Zágráb-Belgrád közötti rendkívüli járat során a repülőgép legénységének minden tagja látott egy ismeretlen repülő tárgyat, miközben a légi irányítók váltig azt hangsúlyozták, hogy radarjaikon semmi különöset nem észlelnek. "Leszállásunk után jelentést is írtam az esetről, de nem tudom mi lett a sorsa" - nyilatkozta a legújabb "UFO-eset" kapcsán a pilóta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.