Látták, hallották, de nincs meg

Lezuhant egy UFO, de nem találják

Azonosítatlan repülő tárgyat láttak lezuhanni - a repterek nem hiányolnak gépet, a parti őrség nem talál repülőgép-szerencsétlenségre utaló nyomokat.

2011.12.18 10:08ma.hu

Az ohioi parti őrség felfüggesztette annak a légi járműnek a keresését, melyről azt az információt kapták, hogy az Erie-tónál lezuhant - olvasható a Katasztrófa és Veszélyhelyzeti Információs Szolgálat nemzetközi rendszerében. Noha a mentőcsapat alapos munkát végzett a térségben, tulajdonképpen nem kaptak egyértelmű megerősítést a hatóságok arra vonatkozóan, hogy valóban történt volna repülőgép-szerencsétlenség.

A hivatalos jelentés szerint a balesetről szóló bejelentések miatt kénytelenek voltak kivizsgálni az ügyet, így nekiálltak repülőroncs vagy gépmaradványok után kutatni. "Azt követően, hogy csapataink alaposan átvizsgálták a környéket, felvettük a kapcsolatot a környező repterekkel, akik azt állították, nincs tudomásuk hiányzó repülőgépről, így nincs bizonyítékunk arra, hogy valóban repülőgép zuhant le" - mondta a helyi tengerészaltiszt.

Amint további információkat kapnak, mely kapcsolatba hozható az üggyel, illetve amely alapján pontosíthatják a keresést és a mentést, tovább folytatják a felderítést.

A lehetséges zuhanásról szóló két bejelentés az Erie közigazgatási terület 911-es segélyhívószámára érkezett. Az egyik szemtanú az egyik autóúton haladva látott egy túl gyorsan alászálló légi járművet, ám elvesztette szem elől, a másik forrás nem látott semmit, de két hatalmas csattanást is hallott.

A helyi parti őrség rádión is közreadta a baleseti felhívást, a megyei rendőrség a partot pásztázva járőr kocsikkal segítette a keresését.

Forrás: RSOE


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.