Rajzfilm helyett a Nimfomániás előzetesét adták le

Botrány a moziban: szexuális előzetest kaptak az óvodások

Néhány szülő kétségbeesetten takarta el gyermeke szemét, az ajtóhoz közel ülők meg lélekszakadva vonszolták ki a kicsiket a moziból, amikor a gyerekelőadás előtt egy oda nem illő film beharangozója jelent meg.

2013.12.04 14:50ma.hu

Nem egészen azt kapta egy csapat gyerek, amire számított a floridai Tampában, amikor beültek az egyik moziba egy Disney mesére. A technikus ugyanis rossz filmet indított el, így néhány perc után a szülők nem győzték eltakarni gyermekeik szemét, mások pedig igyekeztek minél előbb kivonszolni a kicsiket a teremből. "Valamilyen technikai nehézség miatt nem tudták időben elkezdeni a film vetítését, ezért úgy döntöttek, addig egy rajzfilmet adnak le" - mesélte Lynn Greene, aki az unokáit vitte el a filmszínházba.

"Elindították a filmet, ami úgy nézett ki, mint az egyik régi Miki Egér rajzfilm, aztán hirtelen átváltott egy másik jelenetbe" - panaszolta Greene asszony. "Úgy tűnt, sosem ér véget, miközben megpróbáltuk a gyerekek szemét eltakarni. Nem volt elég kezünk, hogy a fülüket is befogjuk, és így elég jól hallottak mindent." A felháborodása nem ok nélküli: az egyebek közt Uma Thurman és Willem Dafoe szereplésével készült Nimfomániás című filmet, amiből a gyerekek "ízelítőt" kaptak, a legnagyobb videómegosztón is letiltották az erőteljes szexuális tartalma miatt.

A mozi vezetősége elnézést kért az eset miatt, a szülőknek visszafizették a jegy árát, egyúttal ígéretet tettek rá, hogy kivizsgálják az esetet és megteszik a szükséges biztonsági módosításokat, hogy hasonló baklövés ne fordulhasson elő a jövőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.