"Ha nyitva az ablak, mindenféle hallatszik"

Botrány a városban: swinger-szexklub nyílt az iskola mellett

Felháborodott lakók tucatjai követelik egy újonnan nyílt swingerklub bezáratását egy angliai városban, a szexbarlang ráadásul nemcsak a szomszédokat zavarja: pár méterre egy iskola áll.

2013.09.24 09:23ma.hu

Mindenféle földi jóval fel van szerelve az a bűnbarlang, amely nemrég nyitotta meg ajtaját a testi örömök nagy kedvelői előtt, ám ahogy az várható volt, a szexklubnak nem mindenki örül az angliai Stanleyben. A főként swingerklubként - csoportos szexuális összejövetelek - működő hely ugyanis épp egy vadonatúj egyetemi épülettel szemközt áll és többen jelezték, hogy a klub ügyfelei már jóval az esti 8 órás nyitás előtt félreérthetetlen öltözékben és kiegészítőkkel járkálnak a környéken.

Fotó: freedigitalphotos.net

"Amikor az ablakok nyitva vannak, akkor mindenféle hangok kihallatszanak" - panaszolta Ann Hide, a felháborodott lakók élharcosa. Egy 67 éves férfi, John Errington szerint a megoldást csak az jelenthetné, ha a swingerklubot áthelyeznék valahova máshová. "Az egy dolog, hogy egy ingatlant üzleti céllal működtetnek mondjuk a semmi közepén, de nem lehet közvetlenül az emberek otthonába, a főutcára, egy iskolával szembe ilyet építeni!" - magyarázta.

A Durham Megyei Tanács információi szerint nem érkezett engedélyezési kérelem a Spa Hotel nevet viselő klub működtetésére, legalábbis ilyen módon. "Nincs megállás, ha ebben a klubban kapcsolódsz ki" - hirdeti a hely a honlapján, a lakosok tiltakozására azonban egyelőre nem volt hajlandó reagálni - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.