Hiába kiabált segítségért

Élve etették meg a disznókkal a rivális maffiavezért

FIGYELEM: FELKAVARÓ RÉSZLETEK! Vasrudakkal verték össze, majd a disznók közé vetették a még öntudatánál lévő férfit, akit élve faltak fel az állatok. A leszámolás hátterében maffiaviszály állt.

2013.11.29 09:29ma.hu

Egy 60 éve tartó viszályban nyitott új fejezetet egy maffiavezér, amikor a rivális keresztapát különösen kegyetlen módon végezték ki. A brutális támadást a 24 éves Simone Pepe vezette, aki mobiltelefonnal rögzítette is az eseményeket, közben elégedetten jegyezte meg, hogy mennyire kielégítő számára az ellenséges család egyik tagját sikoltozni hallani.

A támadás vezetője, Simone Pepe

Francesco Raccostát a klán emberei vasrudakkal verték össze, majd a fájdalmak és sérülések ellenére még mindig öntudatánál lévő férfit a disznók közé vetették. Az állatok szó szerint élve falták fel, miközben egyre kétségbeesetten sikított segítségért, de csak kárörvendő röhögést kapott válaszul az ellenségtől. "Semmit sem találtunk utána. Azt mondják, a disznók néha meghagynak valamit. De itt semmi sem maradt. Egyértelmű, hogy teljesen felfalták őt" - mondta az Olaszország déli részén található Calabria egyik klánjának, a Ndrangheta családjának tagja.

A gyilkos bevallotta a szörnyű tettét és további három gyilkosságot is beismert, de vallomásában hangsúlyozta, hogy ez csak bosszú volt Domenico Bonarrigo meglincseléséért. Raccostának 2012-ben veszett nyoma egy másik gengszterrel, Carmine Putrinóval együtt, róla szintén úgy hiszik a nyomozók, hogy a disznókkal etették meg. A rendőrség a közelmúltban csapott le a maffiacsalád egy nagyobb csoportjára, ekkor derült fény sok más mellett erre a kegyetlenségre is. A calabriai rendőrség szóvivője szerint Pepe hírhedten brutális módszereket használt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.