Mindent a saját nevére íratott

Élve temette el az alkoholistát - a segélye kellett neki

Előbb aláíratott egy meghatalmazást, hogy minden pénzügyét kezelheti, majd egy éles tárggyal fejbeverte és elásta a kerti fészer alá a hajléktalan alkoholistát egy kegyetlen gyilkos.

2013.03.26 11:33ma.hu

Nagy eséllyel hátralévő életét rács mögött fogja tölteni az a német férfi, aki kegyetlenül végzett egy alkoholista hajléktalannal, miután megszerezte a segélyei fölötti rendelkezés jogát. A 42 éves eisenachi Mathias Rieder a halottkémi jelentés szerint egy éles tárggyal verte fejbe Daniel Kehrert, majd elásta a kerti fészer alá, de a vizsgálatok szerint az áldozat akkor még életben volt - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Az ügyészek szerint Rieder kényszerítette a későbbi áldozatát, hogy aláírja a meghatalmazásokat, ő ugyanakkor azt állítja, hogy minden Kehrer és a jogi képviselője jelenlétében, szabad akaratukból történt. A gyilkost volt barátnője jelentette fel, aki látta a holttestet, szakításuk után bosszúból ment a rendőrségre.

A tárgyalás egyelőre folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.