Nem tudták megmenteni az orvosok az életét

Élve falták fel a patkányok a hajléktalant

VIGYÁZAT, csak erős idegzetű olvasóinknak! Élve faltak fel félig egy hajléktalant a patkányok, miután rosszul lett és már arra sem volt ereje, hogy ellenálljon a rágcsálók támadásának.

2013.05.10 10:48ma.hu

Belehalt a sérüléseibe egy német férfi, aki már jó ideje hajléktalanként húzta meg magát Mallorca szigetén egy híd alatt: patkányok támadtak rá, de ő túl gyenge volt ahhoz, hogy megvédje magát. A férfi, akiből lényegében élve kezdtek falatozni a rágcsálók, sok más honfitársához hasonlóan évekkel ezelőtt költözött a spanyol nyaralószigetre, a vonzó gazdasági lehetőségek miatt. Ám amikor kirobbant a gazdasági világválság és a nyugdíjak is csökkenni kezdtek, számos befektető arra kényszerült, hogy visszatérjen Németországba.

Fotó: freedigitalphotos.net


Az 56 éves Frank Hermann azonban nem részletezett okokból mégsem indult útnak, amikor csődbe ment, hanem az utcán kezdett élni és ételmaradékokért könyörgött, a tanúvallomások szerint előfordult, hogy a szupermarketből kellett őt kidobni - olvasható az austriantimes.at című osztrák hírportálon. A nyomor miatt azonban szervezete legyengült, így amikor az egyik híd alatt rátaláltak a patkányok és elkezdték harapdálni, képtelen volt szembeszállni velük.

Testére járókelők találtak rá, miután megpróbálta kivonszolni magát a híd alól, de mire orvosi kezekbe került, már késő volt: teste olyan mértékben károsodott, hogy a szervi elégtelenséggel a leggondosabb ellátás sem tudott mit kezdeni. A spanyol tisztviselők mindenesetre azzal védekeznek, hogy ők nemrégiben segítséget ajánlottak a férfinak, de ő elutasította azt és továbbra is az utcát választotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.