Megcsonkították az állatok a gyermeket

Borzalmas: Patkányok falatoztak az egy éves kislányból

Elborzadtak az orvosok, amikor meglátták az egy éves kislányt megcsonkítva és vérben úszva: a gyermeket anyja magára hagyta, a patkányok pedig élelemnek nézték.

2011.03.01 10:29ma.hu / manna.ro

A romániai Szatmár megyében horrorisztikus látvány tárult az orvosok elé, amikor a teljesen elhanyagolt gyermek kórházba került.

A beszámolókból nem derült ki, hogy a saját anyja, vagy valaki más vitte-e orvoshoz az egy éves kislányt, de a hatgyerekes anya a szomszédok szerint sosem foglalkozott a kicsikkel. Hármat ő maga adott állami gondozásba, a másik háromról gondolta csak, hogy fel tudja őket nevelni.

Ám nem így történt: a lerobbant viskóban nemhogy élelemre, de már fűtésre sem jut, a nő nemrég eladta a kályhát, hogy italt vehessen rajta.

Az "anyát" néhány hónappal ezelőtt hagyta el az élettársa, azóta az asszony minden nap megemlíti a gyerekeknek, hogy magukra maradtak. A szörnyen elhanyagolt helyen most már a patkányok is felbukkantak, és szó szerint kikezdték a védekezésre képtelen, legyengült és elhanyagolt egy éves kislány testét.

Az orvosok már stabilizálták az állapotát, de a szakvélemények szerint a hegek élete végéig megmaradnak, felépülése után pedig állami gondozásba adják két otthon élő testvérével együtt.

Az anya ellen eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.