Két évig vártak a jogerős válásra

Jó sokáig elhúzták: most vált csak el teljesen Demi Moore és Ashton Kutcher

Az anyagi javak elosztásáról nem szivárogtak ki részletek, az viszont biztos, hogy végre hivatalosan is egyedülállónak számít Demi Moore és Ashton Kutcher. A pár két éve szakított.

2013.11.28 12:33MTI
Fotó: MTI

Két évvel szakításuk után Demi Moore és Ashton Kutcher hivatalosan is elváltak - adták hírül az amerikai lapok. A people.com portál a Los Angeles-i bírósági iratokat idézte, amelyekben a két színész már hivatalosan is "egyedülálló". A pénzügyi megállapodásról nincs hír. Médiahírek szerint Moore és Kutcher sokáig veszekedtek több milliós vagyonuk elosztásáról és a lehetséges tartásdíjról.

Moore hatéves házasságnak vetett véget 2011 novemberében. Kutcher ezt megelőzően úgy került a címlapokra, hogy egy kaliforniai nő kifecsegte, viszonya volt a színésszel. A Két pasi meg egy kicsi sztárja 2012 decemberében adta be a válókeresetet, Moore 2013 márciusában tette meg ugyanezt.

A színésznőnek ez volt a harmadik válása. Az 1980-as évek elején Freddie Moore zenésszel, majd Bruce Willisszel, az akciófilmek sztárjával kötött házasságot. Willisszel három lányuk született. Kutchernek több mint egy éve Mila Kunis színésznő a párja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.