Rihannával látták együtt a színészt

Demi Moore kikészült: Ashtonnak új szerelme lenne?!

Demi Moore még azt sem dolgozta fel, hogy Ashton Kutcher megcsalta és elhagyta őt, de máris itt az újabb döfés a szívébe: Rihannával látták együtt a csalfa színészt.

2012.03.28 14:29ma.hu

Állítólag hányingere van Demi Moore-nak attól, hogy nemrégiben a tőle elhidegült férje, Ashton Kutcher mostanában egyre gyakrabban találkozik Rihannával. Miközben a színésznő épp csak befejezte a gyógykezelését, amire a hivatalos hírek szerint evészavarai és alkoholfüggősége miatt volt szükség, a sajtóban több olyan hír is megjelent, miszerint az elmúlt héten Rihannát késő este Ashton házába érkezni látták.

Fotó: MTI

"Demi folyamatosan figyeli Ashtont, így amikor ezek a fotók előkerültek, érthető módon feldúlttá vált. Meg van győződve róla, hogy történt valami köztük, és ettől felfordul a gyomra" - mesélte a sajtónak egy közeli forrás. Azt is elmondta, hogy azóta Demi őrült módjára próbál minél többet megtudni a feltételezett új párról, de amilyen instabil lelkiállapotban van most, még a gondolat is rosszul érintette őt, hogy esetleg együtt vannak.

"Rettenetes, ahogyan Demi viselkedik, de végül is Ashton egy független férfi, és bármit megtehet, amit csak akar" - véli az ismerős. A páros tavaly novemberben vált el, miután kiderült, hogy Kutcher sokadjára is megcsalta a nála több évvel idősebb színésznőt, ráadásul épp a házassági évfordulójukon lépett félre.

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.