Barátai aggódnak a színésznő egészségéért

Döbbenet: csonttá soványodott Demi Moore

Demi Moore sosem tartozott a "húsos" sztárok közé, de ahogy mostanában kinéz, az már kezd botrányossá válni. A sztár néhány hete szembesült vele, hogy férje nem hagyott fel a kalandokkal.

2011.10.24 15:29ma.hu

Alig egy hónapja derült ki, hogy bármennyire is igyekezett Demi Moore, a házasságát képtelen volt megmenteni, Ashton Kutcher ismét félrelépett, ráadásul ezúttal pont a házassági évfordulójukon kötött ki egy Deminél jóval fiatalabb nő karjai között. A színésznő azóta csak emészti magát, szó szerint, mert pár hét alatt elképesztően soványra fogyott.

Csontsovánnyá fogyott Demi Moore (Fotó: Showbizspy)

Az első döbbenet a múlt héten érte a rajongókat, amikor a sztár megjelent legújabb filmje, a Margin Call bemutatóján, ahol "lapjával" már szinte el is tűnt, annyira vékony lett, de a ruha akkor még finoman leplezte a kóros állapotot. Legfeljebb Demi karján lehetett észrevenni, hogy valami nagyon nincs rendben, a csak vállát takaró ruhában a kezein jól láthatóan szinte a csontokra volt száradva a bőr.

A hétvégén azonban újabb rémisztő fotók jelentek meg a külföldi lapokban, ezeken Demi épp a Kabbala-központba indul meditálni, a kocsi mellett pedig ott áll férje, aki ellen a színésznő már beadta a válópert, de a jelek szerint egyelőre még együtt laknak.

Az egykor bombanő Demi Moore-on ijesztően lóg a nadrág és egészen csontvázszerű külsőt mutat a híresség. Október elején bevallotta, a mérleg 44 kilót mutat, de látható, hogy azóta további kilókat veszített, barátai joggal aggódnak érte, és nemcsak a súlyveszteség miatt, hanem mert az a hír járja, hogy a korábban alkoholproblémákkal küzdő Demi ismét az italhoz nyúlt.

Nem értjük, komolyan megér ennyit Ashton Kuther, hogy így tönkretegye magát érte valaki?

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.