Kimerült és csontsovány a színésznő

Életveszélyben? Mentő vitte kórházba Demi Moore-t

Szinte önmaga árnyéka lett az utóbbi hónapok alatt Demi Moore, mióta megtudta, hogy férje újra megcsalta és emiatt bejelentették, hogy elválnak.

2012.01.26 12:29ma.hu

Kórházba került Demi Moore, mentő vitte az idegileg kimerült és már hónapok óta egyre inkább fogyó színésznőt, aki otthonában lett rosszul. A hivatalos sajtóközlemények szerint maga Demi kérte az orvosi segítséget általános egészségi állapotára hivatkozva, bár egyes értesülések szerint nem kizárható, hogy gyógyszer-túladagolás miatt volt szükség a sürgős közbelépésre.

A 49 éves sztár nemrég jelentette be, hogy elválik férjétől, a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutchertől. Korábban is viharos házasságuk koporsójába az utolsó szöget maga a férj verte be, amikor novemberben hatodik házassági évfordulójuk estéjén nem ment haza. Utóbb kiderült: egy szőke színésznőcskével töltötte az estét, mialatt Demi sírva várta a romantikusan megterített ünnepi asztal mellett.

Ez nem az első félrelépése volt a Két pasi, meg egy kicsi című vígjáték-sorozat új sztárjának, így Demi Moore kijelentette: nincs több esély. A döntés azonban még így is megviselte őt, az elmúlt hetekben sorra jelentek meg róla a riasztóbbnál riasztóbb fotók, melyeken szó szerint csont és bőrre soványodott, ruhái csak úgy lógnak rajta és minden szempontból rémesen elhanyagoltnak tűnik.

A mostani kórházi bevonulással kapcsolatban azonban minden érintett fél és sajtósaik is mélyen hallgatnak.

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.