Tartásdíjat követel Ashton Kutchertől

Férjével tartatná el magát a válás után Demi Moore

Noha a házasság már több mint egy éve zátonyra futott, a válást még mindig nem sikerült lezárni, és ha a jelenlegi intenzitással hadakozik egymással Demi Moore és Ashton Kutcher, egy darabig még el fog húzódni.

2013.03.08 16:31ma.hu / MTI

Vagyona lényegesen nagyobb és a szerepeiért is nagyságrendekkel többet keres, mint férje, Demi Moore mégis a vagyonjogi megegyezés közepette bejelentette: házastársi támogatást követel Ashton Kutchertől. A hollywoodi sztárokra szakosodott TMZ.com című celebportál szerint a megcsalt és elhagyott színésznő a férje után maga is válókeresetet adott be, ebben ugyanúgy "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozik, akárcsak a korábbi keresetben Kutcher, ugyanakkor jelezte, hogy tartásdíjat is szeretne kapni a válás lezajlása után. Ez utóbbit Kutcher nem kérte felperesként a feleségétől - jegyezte meg a hírportál.

Moore állítólag azzal magyarázza az anyagi helyzete alapján meglehetősen különösnek ható követelést, hogy Kutcher "rossz férj" volt, aki "nagyon megbántotta" őt. Emiatt még a válóperes ügyvéd tiszteletdíját is férjével fizettetné meg.

Az 50. születésnapját is betöltött színésznő és nála 16 évvel fiatalabb férje házassága akkor futott végérvényesen zátonyra, amikor Kutcher 2011 szeptemberében félrelépett, és bár ez nem az első alkalom volt, mindenképp szíven ütötte Demit, hogy épp a házassági évfordulójuk előtti estén történt. Kettejük háborúja azóta is tart, és a jelek szerint jó ideig még nem is fog véget érni - a kérdés csak az, lehet-e egyáltalán győztese ennek az összecsapásnak.

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.