24 évvel fiatalabb az új kiszemeltje

Nocsak: Demi Moore új játszópajtást talált?

Egy éve még rá sem lehetett ismerni, annyira maga alatt volt férje hűtlensége miatt, mostanra viszont mintha túltette volna magát a csalódáson és újra randizik Demi Moore.

2012.11.29 12:29ma.hu

Hollywoodi pletykák szerint nagyon úgy néz ki, hogy Demi Moore végre túltette magát az egy évvel ezelőtti fájdalmon, amikor kiderült, hogy férje, a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcher megcsalta őt, ráadásul épp a házassági évfordulójukon. Bár a páros nyitott házasságáról korábban is mendemondák terjengtek, azokban többnyire mindig mindketten szerepeltek, csak néha egy-egy "vendéggel" dobták fel házaséletüket, vagy legrosszabb esetben a másik fél tudtával és beleegyezésével történtek a kilengések.

Ezúttal azonban Kutcher még akkor is bőszen tagadott, amikor már a bizonyítékok bőven ellene szóltak, ez pedig nem jelenthetett mást, mint hogy Demi Moore bizony stabilan ül azon a bizonyos lapáton. Bár a válóperes iratokat máig nem nyújtotta be egyikük sem, az elmúlt egy évben nemhogy nem éltek együtt, de igyekeztek kerülni azokat az alkalmakat is, ahol összefuthattak volna. Ami meg Demit illeti, őérte őszintén aggódott egy idő után nemcsak a baráti társasága, de a rajongók tömege is, annyira elhanyagolta magát.

De most ennek vége, legalábbis a The Sun című bulvárlap értesülései szerint. A Ghost és a GI Jane sztárját ugyanis néhány napja a szupermodell, Naomi Campbell 50. születésnapja alkalmából erndezett partyn félreérthetetlenül romantikus hangulatban látták a 26 éves Vito Schnabellel, az Oscar-díjra jelölt Julian Schnabel rendező fiával. Szemtanúk elmondása szerint a műkereskedőként dolgozó ifjú és a nála 24 évvel idősebb színésznő egész este csak egymással táncoltak és a többi vendégtől nem zavartatva simogatták egymást.

A dolog nem meglepő, nemcsak Demi ifjabb titánok iránti vonzalmát ismerve, hanem mert Schnabel immáron sokadszorra bizonyította be, hogy inkább az idősebb korosztályhoz vonzódik. Öt évvel ezelőtt az ausztrál szupermodell, Elle Macpherson partnere volt, amikor a szépség a 44. évét taposta, de járt már a most 35 éves Liv Tyler színésznővel is. Kutcher egyébként mostanában a 29 éves Mila Kunis társaságában múlatja a szabadidejét.

Még több hír Demi Moore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.