Megihlette a férfikart a Daft Punk slágere

Vidám videó: nyári slágerbe csapott az orosz rendőrkórus

A diszkókat és a rádiókat is elárasztotta a Daft Punk nyár slágere, a 70-es, 80-as éveket idéző Get Lucky, így hát nem csoda, ha az orosz rendőrség férfikarát is megihlette a zene. Nem is lett olyan rossz!

2013.11.12 10:54ma.hu

A jó ég tudja, miért olyan mókás, amikor egyébként komoly egyenruhásokat látunk vidám slágerek éneklése közben, de az orosz belügyminisztérium férfikara mindenképp szívderítő élményt nyújt, miközben a Daft Punk Get Lucky című slágerét adják elő. Igaz, hogy néhány hang nem egészen ott van, ahol eredetileg volt, de a lelkesedés vitathatatlan.



A kórus nem először hódít a világhálón: két hónappal ezelőtt ugyanez a kórus állt kamera elé a Skyfall című Adele-számmal. A mostani videó sikerét jól jelzi, hogy míg a James Bond-film betétdalát két hónap alatt csaknem 1 millió 876 ezren nézték meg (jelen cikk születésekor), addig a Get Lucky öt nap alatt meghaladta az 1 millió 850 ezret. Elhallgatva a két számot azért felmerül bennünk a kérdés: hogyan hangozhat az erőteljes, férfias parancs a már nem is tenor, hanem szoprán szólamot éneklő rendőrök szájából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.