Rendezni se lehetett volna jobbat

Videó - Ilyen idióta karambolt ritkán lehet látni!

Első ránézésre nehezen hihető, hogy az élet produkálta az alábbi videót, de a készítője szerint nem megrendezett jelenet látható. A döntést Önökre bízzuk, a felvétel viszont szórakoztató.

2013.11.07 16:13ma.hu
Fotó: YouTube

Az egész egy apró koccanással kezdődött, annyira kicsi volt, hogy a közeli erkélyről nem is látszik a taxin a sérülés, a sofőr azonban mindenáron ragaszkodott hozzá, hogy töltsék ki a biztosítási papírokat. A fekete autó vezetője ezt megtagadta és úgy gondolta, inkább elhagyja a helyszínt, ám vagy a kellő határozottság hiányzott belőle, vagy a gyors manőverhez szükséges rutin, mindenesetre jó ideig forgolódott és közben feltartotta a chicagói forgalmat.

A taxisofőr akkor veszítette el a türelmét, amikor a fekete autó sofőrje kis híján elgázolta őt, az események ettől a ponttól gyorsultak fel már-már komédiaszintűre... - de ne lőjük le a poént, nézzék meg a videót!

Az eset a helyi beszámolók szerint valóban megtörtént, mégpedig október 30-án. Forgatócsoport mindenesetre nem látszik a környéken, így nehéz megítélni, hogy tényleg az élet produkálta-e a bizarr jelenetet, vagy egy jól sikerült komédiát vettek fel épp. A Metro című brit lap mindenesetre úgy értesült, hogy a fekete kocsi valójában lopott, és az eset után nem sokkal a vezetőt sikerült is elfogni és rács mögé dugni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.