Nem idegeskedett a sofőr

Videó - Így kell higgadtan belezuhanni a folyóba kocsival

Nem rázta meg túlságosan a sofőrt és utasát, amikor egy hídra a kelleténél sokkal nagyobb sebességgel hajtottak fel és emiatt a kocsi a lent hömpölygő folyóba zuhant.

2013.11.05 12:44ma.hu

Vidáman autózott az orosz sofőr az utasával, amikor hirtelen egy híd termett előttük, ráadásul alattomos módon mindjárt éles kanyarral el is fordult balra, a sofőr meg nem tudta olyan gyorsan tekerni a kormányt, így a híd szalagkorlátját átszakítva egyenesen a folyóba zuhantak. Mivel a kocsiba beszerelt kamera nemcsak a képet, hanem a hangot is vette, kifejezetten érdekes jelenetnek lehetünk most a szem- és fültanúi.

Fotó: YouTube

A kocsiban ülő két férfi ugyanis hallhatóan nem idegeskedik nagyon a baleset miatt, még a zuhanás pillanatában sem hallatszik semmiféle olyan hang, ami a riadalmat tükrözné, majd amikor a kocsit elkezdi sodorni a víz, az alábbi párbeszéd zajlik le a férfiak közt:

- Hova megyünk?
- Nem tudom, talán a tengerre.
- Ne tekergesd a kormányt, úgyse működik.

Nos, valahogy így kell megőrizni a hidegvérünket, ha az autónk váratlanul hajóvá avanzsálna. Persze azért mégiscsak jobb az ilyesmit elkerülni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.