Szökőkút hajította a magasba a gyereket

Vérző orral zuhant a földre az ötéves kisfiú

Több mint 3 méter magasra lőtte ki egy nemrég átadott látványszökőkút egyik vízsugara az ott játszadozó 5 éves kisfiút, hogy aztán a következő másodpercben a gyermek a magasból zuhanjon a kőre.

2013.08.22 15:53ma.hu

Három méteres magasságból zuhant a földre egy ötéves kisfiú, pillanatokkal azután, hogy a közép-kínai Enshi város nyilvános szökőkútja a levegőbe emelte őt az egyik erős vízsugárral. A gyermek számos hasonló korú kicsivel együtt önfeledten ugrált a nemrégiben átadott szökőkút vízsugarai között, amikor egy hirtelen felcsapó vízoszlop szó szerint a magasba emelte őt. Szerencsére a zuhanás után sem történt komolyabb baj, bár az orra megsérült, emiatt kórházba vitték őt.

Fotó: CnHubei

"Az egyik pillanatban még boldogan pancsolt a vízben, a következőben meg már sikoltva repült a levegőbe. A víz annyira erős volt, hogy a nadrágja cafatokra szakadt" - magyarázta a gyermek apja, hozzátéve, hogy semmilyen figyelmeztető jelzés nem volt a közelben, ami arra intette volna őt vagy a többi szülőt, hogy a gyermekek veszélyben lehetnek. A városvezetés azonban egyértelműen az apát teszi felelőssé a balesetért - számolt be a Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.