Leestek a hídról

Elképesztő baleset: a buldózerrel együtt zuhant a kamion a mélybe - képek és videó!

Második születésnapját ünnepli az a kamionsofőr, aki elvesztve uralmát a jármű fölött, egy folyóba zuhant a tonnás gépekkel.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.06.16 08:34ma.hu
KATT a képre! >>>

A floridai autópálya-rendőrségnek nem kis feladatot adott, hogy felderítsék annak a balesetnek az előzményeit és körülményeit, mely során egy kamionsofőr, elvesztve uralmát a járműve felett, megfordult az Interstate 75-ös sztrádán, és belezuhant az Alafia folyóba.

A 29 éves Jeffrey Cook által vezetett tréler - átvágva 3 sávon - letarolta a betonkorlátot; a kamion, valamint az általa szállított buldózer, a sofőrrel együtt 14 métert zuhant a mélybe.

Bármilyen hihetetlen is, a fiatalember túlélte a balesetet, igaz, komoly sérüléseket szenvedett, de jól van. Szerencsére, más nem sérült meg a balesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.