Ne próbálják ki otthon...

Videó - Az álmennyezet hány pontot ér a bowlingban?

Nem mindenki születik úgy, hogy rögtön tudja a bowling helyes technikáját, elegánsan nekifutva, majd a golyót könnyedén, kecsesen eldobva tarolni. De van, ami még kezdőktől is túlzás.

2013.11.08 16:23ma.hu

Aki járt már életében bowlingteremben, alighanem gyorsan meg tudja mondani, kik azok a játékosok, akik életükben először - vagy legalábbis viszonylag kevés alkalom után - vannak ott és kik a rutinos gurítók. Az alábbi videón látható férfi nem tartozik közéjük, de az rejtély, hogy a cimborái miért nem szóltak neki, hogy ez a játék nem az, amelyikben a labdát dobni kell...

Mivel az eredeti videón az álmennyezet csak kevéssé látszik, az alábbi animált felvétel segítségével nézzük meg, mi is történik valójában:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.