Kellemetlen helyzet

Vérciki: nem vette észre, hogy lehegedülte a melléről a ruhát - VIDEÓ!

A fiatal hegedűművésznő annyira átadta magát a hegedülésnek, hogy észre sem vette: ruhája lecsúszott a kebléről.

2013.11.01 11:05ma.hu

Koncertet adott az Amadeus október utolsó napján Ploieștiben (város Romániában, Munténiában, Prahova megyében). A színpadra vonuló szépséges zeneművészek közül azonban az egyik zenekari tag igencsak felforrosította a komolyzene iránt érdeklődők hangulatát, ugyanis ruhája lecsúszott a melléről, így fedetlen bimbóval adta át magát a művészetnek és a közönségnek.

Alexandra Gromic, a zenekar egyik hegedűse ugyanis még csak nem is érzékelte, hogy ujjatlan ruhája önnáló életet kezdet élni, és a rá bámuló merev tekintetek nem feltétlen előadásmódjának bókoltak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.