Pákó Jumbo

Mellbimbó villant Pákó nyári slágerében? - videó!

Fekete Pákó az idei nyáron is gondoskodott arról, hogy ne élvezhessük nélküle a fülledt nyári éjszakákat. Nem kell meghallgatnia, de megnézheti legújabb feldolgozását, ami annyira eredeti, mint ahogyan Mr. President sváb származású.

2013.06.28 18:34ma.hu
Mi van a képen? (A videón 2:08-nál)

A német, eurodance stílust képviselő együttes, Mr. President legnagyobb sikerét, az 1996-ban megjelent Coco Jamboo című slágert dolgozta át Fekete Pákó. Noha az eredeti előadóknak ez az egyetlen daluk, amely felkerült az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistára és a 21. helyig jutott, Pákó bízik abban, hogy az ő verziója lesz az idei nyár legnagyobb hazai sikere.

Ha nem tudta eldönteni, nézze meg videón!

És itt van emlékeztetőül az eredeti sláger

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.