Későn vették le az ingatlanportálról a lakást

Drogtermesztő telepet hirdettek eladásra az interneten, véletlenül

A rendőrség felszámolta, az ingatlanügynök viszont véletlenül a szobákban maradt kellékek képével együtt hirdette meg eladásra azt a lakást, amelyben korábban kannabiszt termesztett a lakó.

2013.11.07 14:57ma.hu

Júliusban még vígan burjánzott a szobában a vadkender, most pedig már új tulajdonosát kereste egy bristoli ingatlan - ám a barátságos leírással éles ellentétben álltak a kétszobás lakásról készült fotók, amiket az ingatlanügynök tévedésből tett fel a hirdetéshez és amelyeken egyértelműen látszik, miféle tevékenység folyt a házban néhány hónapja. A Rightmove című ingatlanportálon az ügynök a szokásos pozitívumok kiemelésével ecsetelte a lakás előnyeit, köztük olyanokkal, hogy van benne előszoba, nappali, amerikaikonyhás étkező, no meg az első emeleten egy fürdőszoba a két háló mellé.

A "kínos" hirdetés a Rightmove honlapján

Igaz, azt se titkolta el, hogy a viktoriánus ház, amelynek gáz-központi fűtése és részben dupla üvegezésű, kellemes hátsó kertje van, "némi felújításra szorul". Ez a képek tanúsága szerint egészen pontosan azt jelenti, hogy el kell takarítani azokat a csöveket, amelyeket a kannabisztermelés során a szellőzés miatt építettek be, a szobában pedig még mindig ott tornyosulnak a drogtermesztéshez használt kaspók.

Az ingatlanügynök állítólag azonnal levette a kifogásolt szoba képét a hirdetés mellől, de ez nem volt elég, végül a cég a lakást teljes egészében törölte a honlapról - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.