A feljelentő ellen indult eljárás

"Halló, rendőrség? Ellopták a kannabiszomat!"

Rendőrségi eljárást indítottak egy férfi ellen, miután ő felhívta a központi segélyhívót és bejelentette, hogy ellopták az erkélyéről a maga termesztette kannabiszt.

2012.10.11 11:29ma.hu

Vizsgálatot indítottak a 48 éves Heiko Zoller ellen, miután ő a központi segélyhívón bejelentette a rendőrségnek, hogy ellopták az erkélyéről a kannabiszt, amit addig gondosan nevelgetett. A német Osdorfban élő férfi négy évvel ezelőtt egy bírósági döntés nyomán legálisan fogyaszthatta a marihuánát, mivel Hepatitis-C-vel fertőzött és ügyvédje elmondása szerint a szer nélkül kegyetlen fájdalmai lennének.

Az ítélet nyomán azonban legálisan, gyógyszertárban kellett volna beszereznie a marihuánát, arról szó sem volt, hogy saját maga kezd kertészkedni. Előbb csak a lakásában termesztett egy-két tövet, aztán az egész erkélyét betelepítette vele, mostanra pedig akkora mennyiségben szaporította a növényt, hogy tiltott anyag terjesztéséért fogta perbe a hatóság - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.