A kertből lopták el a járművet

46 év után kapta vissza az ellopott motorját

A kertből lopták el a motort még 1967-ben, tulajdonosa pedig minden valószínűség szerint már le is mondott róla. Most mégis előkerült, igaz, több ezer kilométerrel távolabb, Japánban.

2013.11.06 11:58ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Valószínűleg már nem számított rá, így igencsak meglepetésként érhette a meg nem nevezett tulajdonost, amikor 46 évvel az ellopás után visszakapta a szívének oly kedves motorját. Az 1953-ban gyártott Triumph Tiger 100 típusú járgányt 1967 februárjában vitték el a tulajdonos kaliforniai kertjéből, értéke akkor 300 dollárra rúgott, és nem volt rajta biztosítás.

A jármű új, bár jogtalan tulajdonosa igen nagy becsben tartotta a vasparipát, még a festésén sem változtatott, és gondosan ápolgatta, a fekete és kék mintájú motor szemmel láthatóan remek állapotban van és minden alkatrésze csillog-villog. A járműre Japánban bukkantak rá, jelenleg mintegy 9000 dollárt ér. Tulajdonosa, aki most a 70-es éveit tapossa, a múlt héten vehette át a motort a Los Angeles-i kikötőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.