Veszélyes mutatvány

Motorozás közben szoptatta a gyerekét, elkapta a rendőrség

A rendőrség indoklása szerint veszélyeztette nemcsak a saját, de a kisfia életét is az a nő, aki a zsúfolt kínai forgalomban egy mopeddel lavírozott, miközben gyermekét a mellére téve etette.

2013.09.06 12:34ma.hu

Egy fiatal anyát állított meg Kínában, Yuzhou városában az erősen forgalmas utcán a rendőrség, miután észrevették, hogy a nő egy mopeden lavírozik az autók közt és közben a mellén lóg 18 éves kisfia. A szemtanúk elmondása szerint a gyermek hangosan sírt, ahogy az anyja a forgalomban ügyeskedett, ezért hogy megnyugtassa, felemelte a pólóját és cicire tette a kicsit - fél kézzel tartva őt, a másikkal pedig immáron még bizonytalanabbul kormányozva a kismotort.

Fotó: Breitbart

A közlekedési járőr figyelmeztetésben részesítette a nőt, amiért veszélybe sodorta kettejük életét és kockázatot jelentett a többi közlekedőre nézve is, de végül elengedte őt, azzal az intéssel, hogy ha továbbra is hasonló veszélyes dolgokat művel, akkor elkobozzák a motorját - számolt be a Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.