Nem volt feltűnő, mégis "eltanácsolták"

Vécébe küldték szoptatni az anyukát egy gödöllői étteremben

Az interneten tette közzé panaszát egy édesanya, akit egy pincér szólított fel a szoptatás abbahagyására az egyik gödöllői étteremben.

2010.06.30 15:05Napi Ász Online

A pincér a női WC-t ajánlotta az édesanyának, amit az nem fogadott el és diszkréten, a falnak fordulva megszoptatta fél éves babáját. A pincér felszólította az édesanyát, hagyja abba a szoptatást, mire az édesanya inkább elhagyta az éttermet.

A NapiászOnline.hu megkereste az étterem üzletigazgatóját, aki mindössze néhány napja került az étterem élére, így nem is tudott az esetről.

- Nem tudok arról, hogy bárki is panasszal élt volna ilyen ügyben az étteremmel szemben
- mondta el a NapiászOnline.hu-nak Ellenrieder Gábor üzletigazgató.

- Mivel nem tudjuk leellenőrizni, hogy valóban így történt-e az eset, így erre érdemben nem is tudnék reagálni. Annyit azonban mindenképpen elmondanék, hogy éttermünk családbarát, gyerekmenüvel, EU normáknak megfelelő játszótérrel. Mivel én magam is háromgyermekes apuka vagyok, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű gyerekekkel étterembe menni, főleg ha még ennyire kicsik. Természetesen szoptató édesanyákat is ugyanúgy várunk, mint másokat és vannak különtermeink is, ahol kényelmesen, nyugodtan megetethetik az édesanyák gyermekeiket, nem kell a női mosdóba menniük. Hangsúlyoznám, hogy nem ítéljük el semmiképpen, ha valaki íly módon kívánja gyermekét táplálni, és megteremtjük a lehetőségét, hogy egy külön teremben zavartalanul tegye azt - tette hozzá az üzletigazgató.

Vezetés közben szoptatott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.