Négy éve küzd a motorhibás BMW-vel

Videó - 36 milliós autót kalapált szét, mert berágott a szervizre

Öt éve vette meg az autót, de szinte az első néhány hetet leszámítva csak baja volt vele, a szervizben pedig nem tudtak segíteni a problémákon. A tulajdonosnak most végre elege lett mindenből.

2013.09.16 15:06ma.hu

Minden autótulajdonos jól ismeri azt az érzést, amikor a kocsija cserbenhagyja, de az Olaszországban élő Pourmohseni Hadi szenvedései jóval tovább tartottak, mint amit el tudott viselni, ezért végzetes tettre ragadtatta magát. A férfi 2008-ban vásárolta meg a BMW M6-os típusú luxusautóját, ami most közel 37 mililó forintot ér, ám mint mondja, azóta csak a baj volt vele: rázkódott a kocsi, hörgött a motor és a váltások sem voltak épp simák.

A legnagyobb bosszúság azonban mégis az volt számára, hogy hiába vitte újra meg újra szervizbe, a problémákat sosem tudták megjavítani, ráadásul az olasz márkaképviselet és a müncheni központ csak oda-vissza mutogatott egymásra. Na ebből lett elege Hadinak, ezért megkérte egy barátját és közös erővel rommá zúzták a kocsit. "Most már sokkal jobban érzem magam" - ismerte be az akció után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.