Sebészek szedték ki a fejéből a szerszámot

Kalapács állt a fejébe, de még az eszméletét se vesztette el a férfi

Meglehetősen csúnya támadás ért egy rögbijátékost egy éjszakai szórakozóhelyen vasárnap éjjel, a férfit a fejébe állított kalapáccsal együtt vitték be a baleseti sebészetre.

2013.09.02 18:01ma.hu

Sokkoló látványban volt részük vasárnap hajnalban azoknak, akik az angliai Lincoln városának egyik forgalmas utcáján, a Revolution bár közelében tartózkodtak: az épp arra járó Matthew Probertre nem sokkal hajnali 1 óra előtt váratlanul rátámadtak, és egy kőműveskalapácsot állítottak a fejébe. Csodák csodájára a 21 éves rögbijátékos nemcsak életben maradt, de kábultan tűrte, amint a közeli szórakozóhely kidobóemberei leültetik és a pulzusát vizsgálják, mielőtt megérkezett a mentő és elszáguldott vele az 50 mérföldre lévő kórházba, ahol már várta őt a speciális agysebészeti orvoscsapat.

Fotó: freedigitalphotos.net

A sebészek egy órán át dolgoztak a kalapács eltávolításán, vasárnap délután már azt mondták, a férfi állapota stabil, bár annak ellenére, hogy sokat alszik, óránként felébred és folyamatosan ellenőrzik az állapotát - tudta meg a Daily Mail. Külön szerencséje, hogy a kalapács nem érintette az agy olyan területeit, amelyek alapvető funkciókért, például a beszédért és a beszédértésért felelősek, de mint a barátnője a sajtónak elmondta, jelenleg a legnagyobb rizikót a fertőzésveszély jelenti.

A rendőrség időközben őrizetbe vett egy meg nem nevezett 21 éves fiatalembert, akit gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.