Mert azt mondtam...

Gonosz anya: És most fogod a kalapácsot, és agyonvered a hörcsögöd!

Meglehetősen furcsa módját választotta egy anya annak, hogy megbüntesse 12 éves fiát a rossz bizonyítványért. Addig kellett ütnie a kalapáccsal a hörcsögöt, míg az ki nem nyúlt.

2010.01.25 09:16ma.hu

Azt már mindannyian tudjuk, hogy kultúránként eltérnek a nevelési szokások, és ezzel semmi gond nincsen. Azonban a történelem folyamán egyik gyermeknevelési szakirodalom vagy eset sem tesz említést arról, hogy állatkínzással, állat megölésével javulni fog a tanulmányi átlag.

Lynn Middlebrooks Geter volt az az anya, aki ezt "meghonosította", ugyanis ahelyett, hogy kunzultált volna a pedagógusokkal, vagy ne adj isten segített volna a fiának a leckeírásban, agyonverette a hörcsögöt, mert a gazdinak rossz lett a bizonyítványa.

A 38 éves, Warm Springs-i, Georgiai nő nem számolt azzal, hogy a joggal feldühödött fia elmeséli másnap az iskolában az esetet. A tanára riadoztatta a szociális hálózatot, majd a seriff fülébe is eljutott ez a nem mindennapi eset.A hörcsögkínzásra utasítást adó anya most állatkínzásárt, és gyermekbántalmazásárt ül börtönben. 

Joggal tehetjük fel itt a kérdést, hogy milyen anya az ilyen? Persze büntetni sokféleképpen lehet, de egy sima szobafogság is megtette volna ebben az esetben, és a hörcsög is életben meradt volna. Az is lehet, hogy legközelebb addig kellett volna fojtogatnia a lánytestvért, míg az is ájultan esik össze-  egy rossz bizonyatvány miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.