Ágyhoz kötött férjét ölte meg egy nő

Durva - Kalapáccsal, szablyával és párnával könnyített a férjén

Megrázó gyilkosság, pontosabban mészárlás történt Bukarestben. Néhány nappal ezelőtt egy nő kalapáccsal, szablyával és végül párnával küldte másvilágra a súlyosan beteg, ágyhoz kötött férjét, áll a crimetime.ro internetes oldalán.

2010.09.16 13:29manna.ro

Tette után az asszony még két napig tartózkodott együtt a lakásban halott párjával, a holttestet első házasságából született fia fedezte fel, aki néha meglátogatta anyját.

Az asszony elmondása szerint csak eutanáziát szeretett volna végrehajtani 73 éves férjén, hogy véget vessen évek óta tartó szenvedéseinek. A férfi mozgásképtelen volt.

A fővárosi nyomozók szerint még ha törvényes is lenne Romániában az eutanázia, ez a fajta módja mindenképp különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésnek számítana.

A nőt elfogták, egyelőre előre megfontolt emberölés alapos gyanújával kérvényezik az előzetes letartóztatását, elegendő bizonyíték esetében akár különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért is vádat emelhetnek ellene.

Megölte a férjét, mert szexelni akart takarítás helyett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.