Nem akart lemászni fáról, hát megölte

Pedofíl sírásó saját udvarába temette áldozatát

Saját udvarában temette el 11 éves áldozatát egy férfi Bacău megyében, miután megölte, majd megerőszakolta.

2010.08.11 12:09manna.ro

A kislányt kedd délután találták meg, a gyanúsítottak pedig azonnal letartóztatták. Dorin Zugravu, aki sírásással kereste kenyerét, kezdetben tagadta, hogy ő követte volna el a rémtettet, végül azonban kitálalt a rendőrségnek. A nyomozók a kislány nyakán zúzódásokat találtak, feje pedig szó szerint szét volt verve. 

Meztelenül temették el. A kislány eltűnésének napján azért ment a férfihoz, aki a család barátjának számított, hogy elvigyen neki egy kerékpárt. A kislány felmászott egy fára, a férfi pedig feldühödött, hogy nem akart onnan lejönni, ezért megütötte egy léccel. 

Beráncigálta a házba, megölte, majd megerőszakolta. Ezután gödröt ásott az udvaron, és eltemette, hogy eltüntesse a nyomokat.

Az áldozat hozzátartozói szinte meglincselték Dorin Zugravut, amikor megtudták, hogy az ő udvarában találták meg a kislányt. Letartóztatásakor a rendőrség alig tudta kimenekíteni a gyanúsítottat, akiről kiderült, hogy a bűntettet megelőző éjszakán nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. 

A különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért akár életfogytiglani börtönbüntetést kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.